Abbygail

Abbygail geb. 13-01-2010 is een ondeugende pup geweest die van alles steelt. Als jonge hond was ze zeer ondernemend en al snel had ze door hoe ze bv. de prullenbak kon openen door op de pendaal te gaan staan. Ook de touch prullebak had ze snel open door met haar voorpoot of kop op de deksel te duwen.

Ze is erg slim, maar ook zeer lenig. Ze kan vanuit stilstand een meter hoog over een hekje springen, zo snel dat je echt twijfelt heb ik dat nu goed gezien? Vandaar dat we nu behendigheid met haar beoefenen. Daar kan ze echt haar energie in kwijt.

Abbygail is in juni 2010 voor het eerst op show geweest in Uden, samen met haar zusje Aislinn. Daar werden ze allebei geplaatst als 1e en 2e en ze kregen een heel mooi keuringsrapport mee,met een VB [veelbelovend] erop.

Abbygail mocht de erering in omdat ze Best Puppy was geworden!

Abbygail is in Zaltbommel op de Clubmatch 2010 van de Wheatenvereniging geweest en daar werd ze 1e van de puppen teven!

Ook zijn we naar de Winner gegaan en daar heeft ze een ZG [Zeer Goed] gehaald! In 2011 heeft Abbygail in Zaltbommel op de Clubmatch een U gehaald. En in 2012 in Leiden en Uden heeft ze een U gehaald! Op 13 oktober 2013 is Abbygail 3e geworden in de FOKKERSKLASSE op de KAMPIOENSCHAPSCLUBMATCH van de Wheaten Vereniging 2013!

Abbygail heeft haar eerste nestje met 9 pups gekregen op 28 december 2012.
Eind oktober 2014 heeft ze haar 2e nestje van 4 pups gekregen en november 2016 haar 3e en laatste nest van 6 pups.
Waar we Amazing With Grace Faylinn van hebben gehouden.

Ondertussen is ze 13 jaar en woont ze met Hazel en Roza in H. I. Ambacht. Waar ze wekelijks met de kleinkinderen speelt en kroelt.

Top