Cheyenne

Omdat Cheyenne een lieve, gezonde en mooie Wheaten was wilden we graag een pup van haar. Cheyenne heeft een ECVO- oogonderzoek ondergaan [alles was gelukkig goed] en ook werd ze onderzocht door de dierenarts en gezond verklaard.

Er werd een geschikte dekreu gezocht en de bloedlijnen van de dekreu zijn bekeken, zodat het een goede combinatie zou zijn. Want we willen natuurlijk wel gezonde en lieve pups. Cheyenne heeft nog een uitstrijkje gehad [gelukkig alles goed] en 4x een progesteron test, om te bepalen of ze rijp genoeg was voor de dekking. Daarna zijn we naar Duitsland afgereisd en is ze gedekt, 4 weken later heeft ze een echo gekregen waar pups op te zien waren.

Op 13 januari 2010 zijn er 5 pups geboren, 3 reutjes en 2 teefjes waar wij zelf Abbygail van gehouden hebben.

Het andere teefje Aislinn is naar mijn vriendin Francis in Boxtel gegaan die eerder een wheaten heeft gehad {Dandy *} die (show)Kampioen is geworden. Met Aislinn beoefend ze de behendigheids sport en is ze op wedstrijden te vinden.

Cheyenne heeft een 2e nestje gekregen, deze keer 3 teefjes en 2 reutjes.
Het teefje Amazing With Grace Behbinn {Indy} uit dit nest is naar Leonieta in Dordrecht gegaan, Indy heeft 1 nestje gehad van 5 pups. Ook is er een teefje uit dit nest Amazing With Grace Berrigan {Keetje} naar Yolanda uit Sliedrecht gegaan, zij heeft 2 nestjes gehad 1x 11 pups en 1x 6 pups.

Cheyenne is 12 jaar en 8 maanden oud geworden, we zullen haar zachte lieve karakter nooit vergeten.

CHEYENNE CAILEAN FROM DRAPERSTOWN geb.05-09-2004 – overl. 12-05-2017*

Top