Home
Nieuws
Informatie
Over ons
Terrier
Fotoalbums
Contact
 
 

Welkom op de Irish Soft Coated Wheaten Terrier site van Heleen Lowiessen

Tijdelijk beschikbaar gesteld voor het nestje Tibetaanse Terrier pups van Ron en Romana van Bochove geboren op 30 december 2018! ZIE NIEUWS!!!!!! 
Tijdelijk beschikbaar gesteld voor het nestje Tibetaanse Terrier pups van Ron en Romana van Bochove geboren op 30 december 2018! ZIE NIEUWS!!!!!!
Mijn naam is Heleen Lowiessen ik ben getrouwd met Andre Lowiessen en samen hebben wij 4 kinderen Chantal, Alicia, Levi en Shelsey.
 
Na het overlijden van onze hond Cindy (Roteb Terrier) die 16 jaar is geworden, was het verdriet in ons gezin erg groot. Vandaar dat wij ons in een ras passend bij ons gezin hebben verdiept. We wilden een leuke gezinshond met een lief en vrolijk karakter zonder haaruitval en weinig huid/haar geurtjes. Zo zijn wij bij de Irish Soft Coated Wheaten Terrier uitgekomen.

Na een tijdje overal te hebben geinformeerd en gezocht zijn we bij een fokster Saskia Klein [uit het noorden van het land] terecht gekomen. Zij verwachtte een nestje en wij kwamen op de wachtlijst. Gelukkig werden er genoeg pups [7] geboren, zodat wij onze Cheyenne Cailean from Draperstown kregen.

Ondertussen hebben wij 3 generaties Wheatens Cheyenne (oma), Abbygail (moeder) en Fenna (dochter).
Cheyenne is 12 mei 2017 overleden, ze blijft altijd in onze gedachten en leeft voort in haar nazaten.


AMAZING WITH GRACE

De naam Amazing With Grace heb ik gekozen omdat het ongeloofelijk met genade/gratie betekent. Eigenlijk vind ik ieder wezen wat geboren wordt een wonder. Het is nog steeds iets wat niet door mensen in elkaar kan worden geknutseld [al zijn we al wel heel ver hierin]. Als je na de geboorte zulke kleine wezentjes/pups in je handen houdt, dan begrijp je mijn naam dat is echt zoiets moois. Ik ben dankbaar dat ik hier aan mee mag werken en ik hoop dat mijn pups heel veel liefde geven en mogen ontvangen.
We doen er alles aan om gezonde, mooie Wheatens te fokken met een lief karakter.


'Its Amazing that there are dogs with the Grace of God and the coat of the World!'

Links